Ada nak tanya??? Meh contact Kak Roha


SYARAT PEMBELIAN

PENGEPOSAN
- Pengeposan akan dilakukan SEHARI SELEPAS bayaran penuh diterima
( Bayaran yang masuk sebelum jam 6.00 ptg sahaja )
- Bayaran yg diterima selepas jam 6.00 ptg pesanan akan dipos pada HARI BERIKUTNYA (lusa)
- Pesanan akan di pos menggunakan khidmat POS LAJU / PARCEL.
- Selepas Pengeposan, pesanan akan diterima selepas 1-3 HARI utk POS LAJU dan 3-5 HARI utk POS PARCEL dan bergantung pada tempat
- Kos pengiriman adalah bergantung pada BERAT barangan
(tanya dulu dengan Kak Roha nak tambah berapa RM untuk kos pos ye)
- Kak Roha tidak akan bertanggungjawab keatas kerosakan atau kehilangan barangan semasa dalam proses penghantaran.
- No. jejak (Consignment No.) akan di beri diatas permintaan sahaja

PEMBAYARAN
Semua pembayaran hendaklah dimaklumkan kepada Kak Roha (sejurus SELEPAS pembayaran dibuat) melalui SMS ke 012-3621376

SMS :-
SILA NYATAKAN

NAMA :-
(NAMA PENUH : perlu sbb kalau brg gagal serah pihak pos perlu pengesahan nama mengikut IC dan nama di Consignment mesti sama dengan nama pihak yg datang tuntut barang

ALAMAT PENGEPOSAN :-
(ALAMAT PENUH : sila pastikan sentiasa ada penghuni waktu siang dan kak Roha tak galakkan guna alamat P.O box sbb tiada orang yang akan sign surat akuterima nanti ... so barang mgkn kene tuntut dekat Pejabat Pos)

NO. H/PHONE :-
(Untuk proses pengeposan)

BARANGAN YANG DIBELI :-
(Contoh : 1 Set Bersalin Nona Roguy)

JUMLAH BAYARAN DAN BANK MANA :-
(Contoh : RM296 Maybank)

Cari Barang

Memuatkan ...

Isnin, 5 November 2012

TAPEL WANGI AIR MANCUR

TAPEL WANGI AIR MANCUR


HARGA : RM8.00/pek(11.5 gram)
(6 biji x 5 bgks = 1 pek)

Khasiat: 
Baik sekali untuk mengecutkan otot-otot perut yang kendur.
Memutihkan kembali perut yang selalunya mempunyai tanda2 hitam selepas melahirkan. Khasiat tapel juga untuk mengurangkan rasa sakit-sakit di perut selepas bersalin, mempercepatkan pengeluaran darah kotor, mengempiskan perut serta memulihkan kondisi kulit perut.

Cara Guna:
2 biji dilumatkan dengan air secukupnya. Sapu pada bagian perut sebelum berbengkung

Pakailah Tapel setiap hari 2 kali sehari (Pagi dan Petang)

11 ulasan:

  1. Kak roha bg tepel ni,ke kt fyqa??ke tepel yg lain??

    BalasPadam
    Balasan
    1. cmner nk order tapel wangi nie kak?

      Padam
    2. boleh sms kak roha ye kalau berminat 012-3621376

      Padam
    3. berminat nak order tapel wangi ni

      Padam
  2. Mcm ne nk order ye..klu sy nk 2 pek utk param,2paket utk tapel n tmsuk wang pos... smuanya dlm bpe rggt?

    BalasPadam
  3. Param RM16 x 2 = RM32
    Tapel RM8 x 2 = RM16
    Pos RM7 semenanjung
    Total : RM55

    BalasPadam
  4. kak, saya sms akak tadi..012387...,nak tnya harga ,delivery poslaju, klang, fr:farah

    BalasPadam
  5. lupa pulak, 1 pk tapel wangi shj

    BalasPadam
  6. macam mane order ni?

    BalasPadam
  7. ank dara leh pakai k kalau nk kempiskan perut je boleh k??

    BalasPadam