Ada nak tanya??? Meh contact Kak Roha


SYARAT PEMBELIAN

PENGEPOSAN
- Pengeposan akan dilakukan SEHARI SELEPAS bayaran penuh diterima
( Bayaran yang masuk sebelum jam 6.00 ptg sahaja )
- Bayaran yg diterima selepas jam 6.00 ptg pesanan akan dipos pada HARI BERIKUTNYA (lusa)
- Pesanan akan di pos menggunakan khidmat POS LAJU / PARCEL.
- Selepas Pengeposan, pesanan akan diterima selepas 1-3 HARI utk POS LAJU dan 3-5 HARI utk POS PARCEL dan bergantung pada tempat
- Kos pengiriman adalah bergantung pada BERAT barangan
(tanya dulu dengan Kak Roha nak tambah berapa RM untuk kos pos ye)
- Kak Roha tidak akan bertanggungjawab keatas kerosakan atau kehilangan barangan semasa dalam proses penghantaran.
- No. jejak (Consignment No.) akan di beri diatas permintaan sahaja

PEMBAYARAN
Semua pembayaran hendaklah dimaklumkan kepada Kak Roha (sejurus SELEPAS pembayaran dibuat) melalui SMS ke 012-3621376

SMS :-
SILA NYATAKAN

NAMA :-
(NAMA PENUH : perlu sbb kalau brg gagal serah pihak pos perlu pengesahan nama mengikut IC dan nama di Consignment mesti sama dengan nama pihak yg datang tuntut barang

ALAMAT PENGEPOSAN :-
(ALAMAT PENUH : sila pastikan sentiasa ada penghuni waktu siang dan kak Roha tak galakkan guna alamat P.O box sbb tiada orang yang akan sign surat akuterima nanti ... so barang mgkn kene tuntut dekat Pejabat Pos)

NO. H/PHONE :-
(Untuk proses pengeposan)

BARANGAN YANG DIBELI :-
(Contoh : 1 Set Bersalin Nona Roguy)

JUMLAH BAYARAN DAN BANK MANA :-
(Contoh : RM296 Maybank)

Cari Barang

Memuatkan ...

Isnin, 12 November 2012

SET BERSALIN MAK BIDAN D'HERBS

SET BERSALIN MAK BIDAN D'HERBS




HARGA : RM199.00 /1 SET JAMU 
PROMOSI TERKINI : RM165.00 1 SET JAMU + FREE POS + FREE PATI HERBA MAK BIDAN


ATAU


HARGA  : RM234.00 /  1 SET  JAMU+ BENGKUNG
PROMOSI TERKINI : RM195.001 SET  JAMU+ BENGKUNG + FREE POS + PATI HERBA MAK BIDAN



PERCUMA


KANDUNGAN :-
1. Pati Herba Mak Bidan
2. Bedak Sejuk (PILIS & PARAM )
3.Krim Panas Mak Bidan
4.Kapsul Jamu Mak Bidan
6.Minyak Telon
7. Tungku Herba
8. Perawan Herbal Wash

PERCUMA !!
Mandian Herba dengan setiap pembelian Set Bersalin mak Bidan 
Free Pos
Free 1 hadiah lain

KHASIAT :-

1. PATI HERBA MAK BIDAN
 Menambah tenaga dan memberi kesegaran selepas melalui proses bersalin
 Memulih dan menyihatkan rahim
 Menyembuhkan luka jahitan

Cara Guna :
 Diambil mulai hari pertama sehingga hari ke 20 selepas bersalin 1 sudu pagi dan 1 sudu petang selepas makan. 


2. BEDAK SEJUK (PILIS / PARAM)
Membuang angin dalam badan
Mencantikkan kulit dan dan memanaskan badan
Digunakan sebagai lulur untuk membersihkan kulit badan
Boleh digunakan di bahagian dahi untuk mengelakkan pening kepala, menyejukkan mata dan kepala.

Cara Guna :
 Tidak perlu dibancuh ( bentuk cecair)
Digunakan selepas menggunakan krim panas Mak Bidan
Sapu diseluruh badan kecuali payudara dan perut.

3. KRIM PANAS MAK BIDAN
 Mengeluarkan angin dalam badan
 Membakar lemak
 Melangsingkan badan dan mengurangkan selulit

Cara Guna :
 Digunakan sebagai krim urutan selepas bersalin, sapukan di seluruh badan terutama di bahagian perut sebelum memakai bengkung seterusnya di bahagian peha, punggung dan lengan bagi tujuan mengurangkan selulit dan membakar lemak
 (Jangan sapu di bahagian payudara bagi wanita yang menyusukan bayi)

4. KAPSUL JAMU MAK BIDAN
 Merapatkan otot vagina
 Mengecutkan rahim
 Melangsingkan badan & menambah tenaga serta menyihatkan badan

Cara Guna :
 Ambil 1 biji 3 kali sehari mulai hari ke 21-40 selepas bersalin.
 Banyakkan minum air suam. 


5. MINYAK TELON
 Digunakan untuk mengatasi maslah kembung perut dan menghangatkan tubuh bayi.

Cara Guna :
* Sapu di bahagian perut, dada, belakang badan, tapak kaki bayi selepas mandi.


6. TUNGKU HERBA MAK BIDAN
 Digunakan untuk mengecutkan peranakan
 Melancarkan perjalanan darah
 Membuang angin dan membuang kotoran dalam badan

Cara Guna :
 Kukus tungku 15-20 minit sebelum digunakan

7. PERAWAN HERBAL WASH
Membersih alat sulit dari bakteria dan memberi kesegaran agar sentiasa bersih dan segar sepanjang hari.

Cara Guna :
Titiskan perawan herbal Soap pada tapak tangan dan letak pada alat sulit wanita hingga berbuih. Bilas hingga bersih.

141 ulasan:

  1. nak tanya tungku tu bole guna byk kali ke?? lps pakai kena jemur ke untuk pk esoknya plak??

    BalasPadam
    Balasan
    1. bole guna banyak kali ye. Lepas penggunaan, hanya lap lebihan air dan perlu di simpan di tempat kering. Boleh diulang pakai beberapa kali sehingga hilang bau & warna.

      Padam
  2. boleh tak beli asing-asing..saya juz nak beli pilis dan param, mandian herba dan perawan herbal wash

    BalasPadam
    Balasan
    1. perawan herba wash sahaja yang ada ye dik

      Padam
  3. bengkung x de jual ke??/

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada , klik kat link bawah

      http://kedaijamuwanita2u.blogspot.com/2012/12/bengkung-bengkung-mak-bidan.html

      Padam
  4. Kalau bersalin cara pembedahan cara makan jamu ni sama ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wanita yang bersalin secara pembedahan, digalakan mengambil jamu selepas 2 atau 4 minggu setelah luka pembedahan pulih.Cara makan sama ye dik

      Padam
    2. Klu bersalin secara pembedahan, smua brg dalam set ni boleh digunakn ke kak?

      Padam
    3. Boleh dik...tapi selepas 2-4 minggu selepas pembedahan ye

      Padam
  5. macam mana saya nak buat tempahan ea..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau berminat adik sms kak roha ye.

      Padam
  6. kak..nk tyne sikit...tunku tu perlu sarung tak mse nk bertungku?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pek Tungku Herba yang panas hanya perlu dilap dengan tuala bagi mengurangkan basah wap, kemudian dituam di perut ye dik

      Padam
  7. and berapa lama or berapa kali tungku tu boleh diguna kan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh digunakan selagi bau herba masih ada ye dik.

      Padam
    2. salam kak sy nk tnye pasal tungku tangisan burung 2 hrganye same ke skrg?

      Padam
    3. harga sama...tapi tak ada stok ye dik

      Padam
  8. kak, bengkung free saiz ke? sebab badan saya besar..

    BalasPadam
  9. salam, kak kapsul jamu mak bidan tu cukup sampai habis pantang ke?

    BalasPadam
  10. salam, package RM205 siap bengkung dan mandian herba ada stock lagi ke?

    BalasPadam
  11. salam kak roha..klu kita mkn bahan2 herba td, x de effect pada susu kita or baby ker?

    BalasPadam
    Balasan
    1. jamu2 untuk ibu didalam pantang semuanya membantu pengeluaran air susu ibu ye dik. Sekiranya baby adik nanti terkena alahan seperti cirit-birit, adik hanya perlu kurangkan dos jamu yang di makan. Mungkin jamu panas dan baby kurang sesuai dengan jamu panas tu. Insyaallah, alahan baby akan berkurangan.

      Padam
  12. Pati herba mak bidan...kat botol ditulis diambil sebelum
    makan......kak roha kata selepas makan...keliru...yg mana satu betul?

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul dik...dekat botol mmg mention macam tu. Sekiranya adik tiada masalah gestrik, adik boleh mengambil herba tersebut sblm makan. Sekiranya ada masalah gastrik, sebaiknya diambil selepas makan. Ini untuk mengelakkan sakit perut/angin gastrik menyerang ibu2 didalam pantang.

      Padam
  13. Assalam kak.roha..set rm205 msh de stok lg x?bmint la nk bli.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada dik...meh sms kak roha 012-3621376

      Padam
  14. ka...aku tiur, aku melahirkan ceasar 3 tahun yang lalu, aku tidak penah minum jamu setealh bersalin dan sekarang bb aku over seperti orang hamil, perutku buncit bener...tolong berikan saran jamu yang harus aku minum apa ya ka...thanks

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bagi mereka yang baru melahirkan secara normal waktu berpantang adalah waktu terbaik untuk mengempiskan perut yang menggeleber dan menurunkan berat badan. Pemakaian bengkung perlu sehingga sehabis pantang (44 hari). Sebaiknya bengkung hanya ditanggal waktu mandi sahaja. Selepas itu ibu2 perlu berbengkung semula.

      Bagi masalah adik, kak roha cadangkan adik amalkan berbengkung pada malam hari dan memakai corset pada siang hari sekiranya adik bekerja. Sebelum berbengkung sebaiknya sapukan lotion atau minyak panas yang boleh membantu memecahkan lemak2 dibahagian perut. Amalkan memakan jamu untuk memantapkan urat2 bahagian perut dan rahim.

      Padam
    2. Amalan yang boleh adik lakukan
      Diwaktu pagi dan petang bertungku selama 20-30 minit keseluruhan tubuh terutamanya dibahagian yang bermasalah lemak berlebihan atau buncit.
      Sapu rata minyak panas atau lotion panas ke bahagian perut, pinggang, pinggul dan peha dan biarkan meresap kedalam kulit.
      Gunakan bengkung atau atau pakaian dalam khas seperti girdle atau pakaian yang membantu membakar lemak yang ada di pasaran sekarang untuk mempercepatkan proses pemecahan lemak di tubuh badan.
      Antara jamu yang membantu jamu manjakani perapat ex tra, jamu mak dara, jamu ratu dara…dan byk lagi

      Padam
  15. asalamualaikum kak roha sya nk tnya,yg herba mandian 2 mcm mna nk guna??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cara Penggunaan Mandian Herba Mak Bidan D’herbs.
      1. Rendam satu uncang herba ke dalam 1 gayung air panas dalam baldi.
      2. Biarkan selama 5-10 minit.
      3. Tambah air biasa sehingga kepanasan air sesuai untuk mandian dan kacau air didalam bekas supaya aroma dan herba2 mandian sebati.
      4. Sedia untuk digunakan.

      Padam
  16. set bi ade lg ke? pos still free ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. masih ada dik...free pos untuk semenanjung

      Padam
  17. set ni ade lg ke? pos still free ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. masih ada dik...free pos untuk semenanjung

      Padam
  18. SALAM...

    KALAU LEPAS HABIS SET TU JAMU YANG MANA LEBIH SESUAI UNTUK KELUARAN D,HERBS NI.

    BalasPadam
    Balasan
    1. d'herb jamu bersalin tak jual loose dik. Boleh ambil jenama lain kalau berminat

      Padam
  19. kak, kalau beli set tanpa bengkung, dpt free mandian herba tak?

    BalasPadam
  20. Salam..nak tanya...set bersalin + bengkung berapa harga yer?leh bg detail x...sms kt 0165548909..

    BalasPadam
  21. Salam..kalau nk beli set bersalin ni still dapat harga rm175 ke? Yg without bengkung . ASAP

    BalasPadam
  22. Balasan
    1. Ye dik...Insyaallah cukup untuk sepanjang berpantang

      Padam
  23. salam..kak klau 175 tu hrga dia skali bngkung ke x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. RM175 set jamu tanpa bengkung dik. Kalau dengan bengkung RM205

      Padam
  24. Kalau baby kena jaundis ibu bleh mkn x jamu ni??

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau bb ada jaundis...sebaiknya tunggu sehingga baby ok dulu baru makan semula

      Padam
  25. Salam kak set rm175+free pos masih ada lg x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada dik. Nak ker?? Meh sms akak ye kalau nak 012-3621376

      Padam
  26. Minyak telon 2 utk bby je ke...utk ibu xde eh...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ye dik...minyak telon mmg untuk baby. Untuk ibu bole guna krim panas mak bidan tu ye

      Padam
  27. Salam...kak de lg x promotion?

    BalasPadam
  28. Salam kak... Set rm205 de lg x?

    BalasPadam
  29. Assalamualaikum....saya nk tnye..? Masa saya dlm pantang, saya beli 1 set Bersalin Mak Bidan...Tapi saya tak makan....Sbb saye drah tnggi....Bleh ke lpas habis pntang saya mkn balik Pati Herba Mak Bidan dan Jamu Mak Bidan ?

    Harap akak balas pertanyaan saya ini . . .

    BalasPadam
    Balasan
    1. bole aja dik...daripada membazir, makan je.

      Padam
  30. Kak,kat kdai2 xde jual ke set ni?memang kena tmpah ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. set mak bidan dengan bengkung ke dik?? Kalau kat kedai ada...cuma harga berbeza. Set jamu sahaja RM199 + Bengkung RM37. Satu set RM234. Akak jual RM205...free pos parcel semenanjung

      Padam
  31. Salam kak.sy wani.kak,skrg sy hamil 2blan.brat bdan n0rmal 65kg.dan skrg 69kg.selain mengembalikan berat bdan ke brat asal,blehkah produk ini menurunkan berat bdan sy?kerana,ketika anak dara berat bdan sy hanya 48kg.tggi sy 158

    BalasPadam
    Balasan
    1. set bersalin mak bidan Insyaallah membantu penurunan berat badan dik...tapi mgkn tak ketara kalau adik tak betul2 kawal makan masa berpantang. Sekiranya adik ingin menurunkan berat badan, kak roha cadangkan ambil set NR. Set nie ramai yang berpuas hari sbb mmg membantu ibu2 melahirkan menurun kan berat badan. Adik bole search kat internet...baca testimoni pengguna kat blog2 lain. Insyaallah, lepas adik baca testimoni pengguna , nanti adik tau mana set yg adik akan pilih untuk berpantang kelak. Apa yg kak roha boleh katakan tak semua set sesuai untuk semua orang. Ada yg sesuai jamu A tapi tak sesuai untuk org lain ye dik...

      Padam
  32. Salam kakak..saya nak beli set brrsalin yang harganya rm 205 masih ada lagi ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada dik...meh sms akak kalau berminat 012-3621376

      Padam
  33. Salam..kak, set bersalin +bengkung ada lg x?msh lg harga rm205 ke? Sy survey kat kedai, set bersalin dijual dgn hg rm199..

    BalasPadam
    Balasan
    1. W'salam dik...sekarang ada promosi. RM195 dapat 1 set jamu dan 1 bengkung. Kalau berminat bole sms kak roha ye 012-3621376

      Padam
  34. Akk, promsi sampai bile ye? Sbb sye bsalin thun depan .

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak pasti lagi sampai bila dik...nanti kalau nak beli bole sms kak roha tanyer ye

      Padam
  35. salam. promosi set bersalin mak bidan ni sampai bila?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyaallah, selagi stok masih ada ye dik

      Padam
  36. oh ya, yg jamu2 atau pil ni org kata xleh makan nanti anak kuning, betulkah kak? Sy akan bersalin anak kedua, anak 1st sy guna set bersalin XXX tapi xmembentu sgt, ia mcm utk luaran saje. Tengok Mak bidan ni mcm bnyak utk dalaman.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baby yg baru lahir semuanya akan mengalami demam kuning dik. Cuma ianya sikit atau byk je. Sekiranya baby nanti mengalami demam kuning yang ketara, adik bole stop dulu mana2 jamu yg dimakan sehingga bb sembuh dari kuning ye. Jangan lupa petua org tua, jemurkan bb seketika kat bawah cahaya matahari pagi...Insyaallah, membantu

      Padam
  37. Assalamualaikum. Kalau sy nk beli minyak telon shj, boleh ke?

    BalasPadam
  38. Assalammuslaikum, klu sy nx bli pr0m0si set jamu + bengkung masih hrga 195 ke??

    BalasPadam
    Balasan
    1. W'salam, Ye dik...masih RM195

      Padam
    2. Sy nx 0rder cm ner yer??

      Padam
    3. bole sms kak roha ye dik 012-3621376

      Padam
  39. Salam..
    Promosi set jamu shj still ade lg ke?
    Hrge rm 165 kn? Tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. W'salam, Set jamu sahaja harga promosi masih RM165 free pos parcel semenanjung + free mandian herba + free lulur

      Padam
  40. Salam..
    Promosi set jamu shj still ade lg ke?
    Hrge rm 165 kn? Tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. W'salam, Set jamu sahaja harga promosi masih RM165 free pos parcel semenanjung + free mandian herba + free lulur

      Padam
  41. ada x 1set brsalin d'herbs yg dpt bgkung skali ?tp klu nk tmbah mndian skali bleh x ?brapa price skrg or nk kena tmbh price untk mndian ?sbb tgk kt kdai hrga rm199 tp xde bgkung,tgh cnfuse sbb brslin bln 2 so nk prepare awl2 .tlg bls eyh

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada dik. 1 set jamu + bengkung d'herbs RM195 free pos + free mandian herba mak bidan + 1 free gift lain. Kalau berminat bole sms kak roha 012-3621376

      Padam
  42. tq kak .ap2 ty sy sms akak .tp stok smpai bila ?mybe beli ujung bln 12 nie .klu pos agk2 lama x bleh dpt ?

    BalasPadam
  43. salam,,, kak,,, da tgk set2 lepas bersalin ni.... berminat pada d'herbs,, sebab selalu guna produk d'herbs sebelum mengandung.. tp mcam best jugak NR.. kalau campur set D'herbs dengan produk tertentu dari NR boleh ke akak? sebab nak turunkan berat badan... tolong suggestkan akak... terima kaseh :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh dik...cuma jarakkan masa pengambilan antara jamu dalam 3-4 jam

      Padam
  44. Salam...set jamu sahaja still rm165 ke?

    BalasPadam
  45. Assalamu'alaikum kak roha.set bersalin d'herbs ni ada stok lagi ker?harga w/o bengkung still RM165 ker?mekasih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wisalam dik. RM165 set tanpa bengkung dan free pos parcel semenanjung, masih ada dik

      Padam
  46. salam kak.kalo set tnpa bengkung pos ke sabah berapa kena tambah?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tambah RM9 dik. Total RM174. Nak ker??

      Padam
  47. ya..sy nak la kak..akak ada jual set bersalin anugerah tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh sms kak roha ye kalau berminat. 012-3621376. Set bersalin anugerah pun ada. Klik link ni http://kedaijamuwanita2u.blogspot.com/2013/07/set-bersalin-caesarean-anugerah.html

      Padam
  48. kak ada jual set bersalin anugerah ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada dik. Masuk kat link produk anugerah kat atas belah kiri tu. ada

      Padam
  49. salam, set bersalin dherbs masih ada promosi ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. masih ada dik. Meh sms kak roha 012-3621376

      Padam
  50. Saya nak...ni termasuk free pos ke sabah ker? Msj saya 0168460347

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ke Sabah RM200 termasuk pos parcel

      Padam
  51. Saya nak...ni termasuk free pos ke sabah ker? Msj saya 0168460347

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ke Sabah RM200 termasuk pos parcel

      Padam
  52. kak promosi ni sampai bila ye?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selagi stok masih ada...insyaallah

      Padam
  53. Salam kak,tungku blh guna bila,lpas brsalin czer...ada jual brasingan x n brp rm

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bole guna bila2 dik. Wlaupun bersalin czer. Kalau czer tungku bahagian lain selain dari tempat luka k

      Padam
  54. Tungku ada jual brasingn x.klau ada brp rm sekali dgn pos

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada dik...klik kat link ni

      http://kedaijamuwanita2u.blogspot.com/2013/11/tungku-herba-mak-bidan.html

      Koa pos mcm biasa. RM7

      Padam
  55. As salam kak..nk tnye,jamu blh amek dgn produk shaklee x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. bole dik. Cuma perlu jarakkan masa pengambilan antara 2-3 jam

      Padam
  56. Balasan
    1. ada dik. Meh sms kak roha 012-3621376

      Padam
  57. smpi ble promosi ni yer kak,,sye due bulan 8..

    BalasPadam
  58. Salam kak roha .. promosi sampai bile ..? kalau sy nak order sy terus sms / call akak boleh x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. bole dik. Sms/call kak roha 012-3621376

      Padam
  59. Assalammuslaikum, klu sy nx bli pr0m0si set jamu + bengkung masih hrga 195 ke???

    BalasPadam
    Balasan
    1. ye dik...masih RM195. Kalau berminat bole hubungi kak roha bila nak beli ye.

      Padam
  60. Salam kak. Harga promosi tu tmsuk pos ke swak jgk ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sarawak RM200 je dik. Sms kak roha kalau berminat 012-3621376

      Padam
  61. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  62. Salam kak.. set promosi rm 195 ada lg x?

    BalasPadam
  63. Salam kakak..saya nak beli set brsalin sekali bengkung yang harganya rm 205.ad lg x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Stok ada dik. Harga terkini RM195 untuk set dengan bengkung free pos semenanjung. SMS kak roha kalau berminat nak beli ye

      Padam
  64. salam kak , saya tgh ngandung anak 1st so x berapa tahu plus akan pantang sendiri. tgh cari set pantang yg budget so dalam budget adalah set anugerah atau set d'herbs. saya jugak nak turunkan badan. bg akak , set anugerah atau d'herbs lagi elok ? and kalau nak beli pil NR sahaja brape ye ? tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. set bersalin mak bidan atau anugerah dua2 Insyaallah membantu penurunan berat badan dik...tapi mgkn tak ketara kalau nak dibandingkan dengan set NR. Janji adik kene betul2 kawal makan masa berpantang. Sekiranya adik ingin menurunkan berat badan, kak roha cadangkan ambil set NR. Set nie ramai yang berpuas hari sbb mmg membantu ibu2 melahirkan menurun kan berat badan. Adik bole search kat internet...baca testimoni pengguna kat blog2 lain. Insyaallah, lepas adik baca testimoni pengguna , nanti adik tau mana set yg adik akan pilih untuk berpantang kelak. Apa yg kak roha boleh katakan tak semua set sesuai untuk semua orang. Ada yg sesuai jamu A tapi tak sesuai untuk org lain ye dik...begitu jg sebaliknye. Apa yang pasti, lepas kita guna, baru kita tau sesuai atau tak

      Padam
  65. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  66. Set bsalin rm165 tu da lg x...klau da lg sya bminat n mcmna sya nk contact...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada dik...sms/call akak 012-3621376

      Padam
  67. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  68. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  69. Salam promosi set bersalin+bengkung rm195.00 trmasuk pos tu masih available lg ke ? stok ade x ? boleh email sy muzznana@gmail.com

    BalasPadam
  70. salam kak roha set promosi bersalin 195 ne masih ada lagi ke ..??

    BalasPadam
    Balasan
    1. W'salam dik. Masih ada. Kalau berminat bole sms akak ye 012-3621376

      Padam