Ada nak tanya??? Meh contact Kak Roha


SYARAT PEMBELIAN

PENGEPOSAN
- Pengeposan akan dilakukan SEHARI SELEPAS bayaran penuh diterima
( Bayaran yang masuk sebelum jam 6.00 ptg sahaja )
- Bayaran yg diterima selepas jam 6.00 ptg pesanan akan dipos pada HARI BERIKUTNYA (lusa)
- Pesanan akan di pos menggunakan khidmat POS LAJU / PARCEL.
- Selepas Pengeposan, pesanan akan diterima selepas 1-3 HARI utk POS LAJU dan 3-5 HARI utk POS PARCEL dan bergantung pada tempat
- Kos pengiriman adalah bergantung pada BERAT barangan
(tanya dulu dengan Kak Roha nak tambah berapa RM untuk kos pos ye)
- Kak Roha tidak akan bertanggungjawab keatas kerosakan atau kehilangan barangan semasa dalam proses penghantaran.
- No. jejak (Consignment No.) akan di beri diatas permintaan sahaja

PEMBAYARAN
Semua pembayaran hendaklah dimaklumkan kepada Kak Roha (sejurus SELEPAS pembayaran dibuat) melalui SMS ke 012-3621376

SMS :-
SILA NYATAKAN

NAMA :-
(NAMA PENUH : perlu sbb kalau brg gagal serah pihak pos perlu pengesahan nama mengikut IC dan nama di Consignment mesti sama dengan nama pihak yg datang tuntut barang

ALAMAT PENGEPOSAN :-
(ALAMAT PENUH : sila pastikan sentiasa ada penghuni waktu siang dan kak Roha tak galakkan guna alamat P.O box sbb tiada orang yang akan sign surat akuterima nanti ... so barang mgkn kene tuntut dekat Pejabat Pos)

NO. H/PHONE :-
(Untuk proses pengeposan)

BARANGAN YANG DIBELI :-
(Contoh : 1 Set Bersalin Nona Roguy)

JUMLAH BAYARAN DAN BANK MANA :-
(Contoh : RM296 Maybank)

Cari Barang

Memuatkan ...

Rabu, 17 Oktober 2012

BENGKUNG MODEN RAMPING PELANGI

BENGKUNG RAMPING PELANGI



HARGA :  RM 54.00 free pos
Free Size
 29cm (labuh)  x 97cm (panjang)


Bengkung moden yang diperbuat dari kain elastik berkualiti tinggi .
Sesuai untuk ibu yang bersalin secara pembedahan atau sesuai untuk dipakai ketika berada di luar rumah.


Kegunaan:-

Sangat sesuai dipakai selepas bersalin.

Membantu membentuk perut yang ramping dan ideal.

Membantu menguatkan struktur otot-otot di bahagian perut.
Membantu mengawal makan berlebihan.
Sesuai dipakai setiap masa untuk mendapat bentuk badan yang ramping.
Diperbuat dari kain cotton yang menyerap peluh dan fiber yang kuat dan berkualiti.

20 ulasan:

  1. SALAM MACAM X UPDATE JER BLOG NI..HARGA MASIH SAMA KE..?

    BalasPadam
  2. Cara pakainya susah tak?

    BalasPadam
  3. tak susah dik, tarik dan lekat jer

    BalasPadam
  4. Kak ni fabrik jenis ape? Untuk bersalin ceasearean pon bole gunakn?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Diperbuat dari kain cotton yang menyerap peluh dan fiber yang kuat dan berkualiti ye dik.

      Padam
  5. Salam...saya nak tanya, bengkung dia tutup abis ke punggung atau separuh?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ukuran dari dada ke punggung dalam 29cm sahaja ye dik.

      Padam
  6. slm..sy pn nk tya ni sesuai utk yg bdalin ceaser ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. untuk bersalin secara ceaser sebaiknya mula berbengkung selepas 2 minggu pembedahan. Pastikan kegunaan bengkung 'Strap-On Binder’ tidak terlalu ketat dan tidak memberi sebarang penekanan di bahagian pembedahan. Adik boleh ketatkan ikatan bengkung pada hari-hari berikutnya mengikut keselesaan ye.

      Padam
    2. salam sis, bengkung ni berlipat tak masa kita duduk or begerak..

      Padam
    3. akan ternaik sikit ler bahagian punggung sbb bergetah. Buat masa ni tak ada stok ye dik

      Padam
  7. Salam..bengkung ni masih ade stok ke?

    BalasPadam
  8. Salam, bengkung ni masih ada ke?

    BalasPadam
  9. Salam.. ada lg ke bengkung ni?
    Mcm mana nk order ye..

    BalasPadam
  10. Salam.. ada lg ke bengkung ni?
    Mcm mana nk order ye..

    BalasPadam