Ada nak tanya??? Meh contact Kak Roha


SYARAT PEMBELIAN

PENGEPOSAN
- Pengeposan akan dilakukan SEHARI SELEPAS bayaran penuh diterima
( Bayaran yang masuk sebelum jam 6.00 ptg sahaja )
- Bayaran yg diterima selepas jam 6.00 ptg pesanan akan dipos pada HARI BERIKUTNYA (lusa)
- Pesanan akan di pos menggunakan khidmat POS LAJU / PARCEL.
- Selepas Pengeposan, pesanan akan diterima selepas 1-3 HARI utk POS LAJU dan 3-5 HARI utk POS PARCEL dan bergantung pada tempat
- Kos pengiriman adalah bergantung pada BERAT barangan
(tanya dulu dengan Kak Roha nak tambah berapa RM untuk kos pos ye)
- Kak Roha tidak akan bertanggungjawab keatas kerosakan atau kehilangan barangan semasa dalam proses penghantaran.
- No. jejak (Consignment No.) akan di beri diatas permintaan sahaja

PEMBAYARAN
Semua pembayaran hendaklah dimaklumkan kepada Kak Roha (sejurus SELEPAS pembayaran dibuat) melalui SMS ke 012-3621376

SMS :-
SILA NYATAKAN

NAMA :-
(NAMA PENUH : perlu sbb kalau brg gagal serah pihak pos perlu pengesahan nama mengikut IC dan nama di Consignment mesti sama dengan nama pihak yg datang tuntut barang

ALAMAT PENGEPOSAN :-
(ALAMAT PENUH : sila pastikan sentiasa ada penghuni waktu siang dan kak Roha tak galakkan guna alamat P.O box sbb tiada orang yang akan sign surat akuterima nanti ... so barang mgkn kene tuntut dekat Pejabat Pos)

NO. H/PHONE :-
(Untuk proses pengeposan)

BARANGAN YANG DIBELI :-
(Contoh : 1 Set Bersalin Nona Roguy)

JUMLAH BAYARAN DAN BANK MANA :-
(Contoh : RM296 Maybank)

Cari Barang

Jumaat, 29 Julai 2011

TABITA SKIN CARE

TABITA

Exclusive set

HARGA PASARAN : RM280/SET
HARGA PROMOSI RM230.00

PROMOSI !!! Untuk masa terhad
HARGA PROMOSI RM200.00

Kandungan:-
1. FACIAL SOAP (100ml)
2. SMOOTH LOTION/TONER ( 100ml)
3. DAY CREAM (exclusive 40g)
4. NIGHT CREAM (exclusive 40g)


CARA PEMAKAIAN YANG BETUL :-
1. Hanya menggunakan sedikit Facial Soap Tabita, cuci muka dan leher dengan facial soap. Kemudian bilaskan dengan air. Jika memakai mekap seperti foundation atau compact powder, cuci muka dengan Facial Soap Tabita, ulang sebanyak 2 kali kerana Facial Soap Tabita mampu mencuci dengan bersih mekap tanpa memerlukan make-up remover.

2. Setelah dibilas, pastikan permukaan muka dan leher anda tidak dilap atau dikeringkan. Dalam keadaan lembab atau basah, sapukan seluruh muka dan leher dengan kapas muka yang telah diletakkan antara 3-4 pam Smooth Lotion Tabita.  Elakkan menyapu Smooth Lotion di kawasan mata kerana kulit sekitar mata lebih sensitif.

3. Dengan kulit yang masih lembab selepas disapukan toner, sapukan Daily Cream Tabita ke seluruh wajah dan leher. Daily Cream  boleh disapu di kawasan mata. 

4. Waktu malam, ulangi cara 1 dan 2 dan diikuti dengan sapuan Nightly Cream Tabita ke seluruh muka, leher dan kawasan mataTINDAKBALAS PEMAKAIAN :-
Pada minggu 1, muka akan berasa perit dan gatal diikuti dengan sedikit pengelupasan Jangan menggaru atau menggosok kulit wajah kerana ini akan mengakibatkan wajah menjadi luka.

Bila terasa perit atau gatal cukup sekadar menekan secara perlahan dengan menggunakan tisu yang bersih dan lembut. Pemakaian toner harus terus dilakukan dan jangan dihentikan.

Setelah pengelupasan di wajah telah habis maka kegatalan pada wajah akan hilang dengan sendirinya.

Pengelupasan yang lama biasanya pada daerah hidung dan mulut, hal ini disebabkan kerana lubang pori-pori pada daerah tersebut lebih besar dan banyak dibandingkan daerah lainnya. Dalam minggu ke 4 pemakaian wajah akan tampak berseri, lubang pori kelihatan mengecil dan wajah semakin memutih 


Dengan memakai set kecantikan tabita pemakai tidak di galakkan untuk menggunakan sebarang kosmetik lain jika ingin mendapat hasil yang maksima.

Tabita Skin Care dapat mangatasi masalah:-
1- Flek dan noda-noda hitam di wajah
2- Mengecilkan pori-pori
3- Meremajakan kulit
4- Memutihkan Kulit
5- Mengencangkan Kulit
6- Membuat Kulit lebih bercahaya
7- Meratakan lubang bekas jerawat
8- Menghilangkan jerawat

Facial Soap
Sabun cair untuk membersihkan muka dan leher dari kotoran  dan dapat mengencangkan kulit muka kita. Facial Soap ini berfungsi untuk membersihkan kulit dari kotoran-kotoran yang degil. Mengandungi ekstrak betik sehinggakita akan merasa kulit kita lebih cerah dari hari ke sehari. Apabila disimpan di tempat yang bersuhu dingin, facial soap ini akan terdapat banyak serabut-serabut dan terlihat seperti potongan-potongan atau gumpalan-gumpalan betik.  Apabila terjadi penggumpalan seperti ini kita perlu merendam sabun ini di gelas yang berisi air panas atau hangat beberapa minit dan sabun akan kembali mencair.

Smooth Lotion (Toner) 
Penyegar kulit muka dan leher ini dapat mengurangi jerawat dan kulit kusam dan kulit muka kan bersih putih dan bersinar. Smooth Lotion berfungsi sebagai pembersih lanjutan bagi kulit kita. Smooth lotion berupaya membersihkan kotoran-kotoran yang sudah duduk sekian lama di permukaan dalam kulit kita.  Dengan menggunakan smooth lotion kotoran-kotoran degil ini dapat diangkat dan kulit wajah akan terlihat lebih cerah. Selain itu untuk  kulit  berjerawat smooth lotion juga membantu mengeringkan jerawat pada kulit anda.

 Day Cream 
 Daily cream merupakan Cream siang yang dipakai pada pagi sampai petang untuk melindungi kulit wajah kita dari sinar matahari dan dapat menghilangkan flek hitam dan meremajakan kulit muka. Daily cream berfungsi sebagai sunblock SPF 30 yang dapat menjaga kulit anda dari cahaya matahari yang dapat merosakkan kulit dan menangkal radikal bebas  yang menyebabkan pigmentasi pada kulit serta warna kulit menjadi kusam dan tidak sekata.

 Night Cream
Cream malam dipakai pada malam hari untuk memutihkan kulit muka dan leher. Di gunakan untuk menghilangkan kedutan yg ada disekitar muka kita dan mengecilkan pori-pori. Night cream mengandungi ekstrak pepaya, vitamin A, vitamin C dan vitamin E serta benzoyl. Vitamin A sangat bagus untuk membantu mengeringkan jerawat pada kulit dan menstabilkan kulit. Vitamin C dapat mencerahkan kulit dan membuat kulit putih merona. Vitamin E dapat menghaluskan kulit dan meremajakan kulit. Benzoyl adalah dapat mengeringkan jerawat sampai ke lapisan kulit terdalam, memperbaiki struktur bagian dalam kulit, menstabilkan jaringan lemak yang menyebabkan timbulnya jerawat, sehingga jerawat tidak muncul lagi.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan