Ada nak tanya??? Meh contact Kak Roha


SYARAT PEMBELIAN

PENGEPOSAN
- Pengeposan akan dilakukan SEHARI SELEPAS bayaran penuh diterima
( Bayaran yang masuk sebelum jam 6.00 ptg sahaja )
- Bayaran yg diterima selepas jam 6.00 ptg pesanan akan dipos pada HARI BERIKUTNYA (lusa)
- Pesanan akan di pos menggunakan khidmat POS LAJU / PARCEL.
- Selepas Pengeposan, pesanan akan diterima selepas 1-3 HARI utk POS LAJU dan 3-5 HARI utk POS PARCEL dan bergantung pada tempat
- Kos pengiriman adalah bergantung pada BERAT barangan
(tanya dulu dengan Kak Roha nak tambah berapa RM untuk kos pos ye)
- Kak Roha tidak akan bertanggungjawab keatas kerosakan atau kehilangan barangan semasa dalam proses penghantaran.
- No. jejak (Consignment No.) akan di beri diatas permintaan sahaja

PEMBAYARAN
Semua pembayaran hendaklah dimaklumkan kepada Kak Roha (sejurus SELEPAS pembayaran dibuat) melalui SMS ke 012-3621376

SMS :-
SILA NYATAKAN

NAMA :-
(NAMA PENUH : perlu sbb kalau brg gagal serah pihak pos perlu pengesahan nama mengikut IC dan nama di Consignment mesti sama dengan nama pihak yg datang tuntut barang

ALAMAT PENGEPOSAN :-
(ALAMAT PENUH : sila pastikan sentiasa ada penghuni waktu siang dan kak Roha tak galakkan guna alamat P.O box sbb tiada orang yang akan sign surat akuterima nanti ... so barang mgkn kene tuntut dekat Pejabat Pos)

NO. H/PHONE :-
(Untuk proses pengeposan)

BARANGAN YANG DIBELI :-
(Contoh : 1 Set Bersalin Nona Roguy)

JUMLAH BAYARAN DAN BANK MANA :-
(Contoh : RM296 Maybank)

Cari Barang

Memuatkan ...

Khamis, 9 Jun 2011

MANJAKANI PERAPAT EXTRA 3 IN 1

MANJAKANI PERAPAT EXTRA 3 IN 1



HARGA RM16.0o 
150 pil (3 kali sehari x 3 biji)
 
 KHASIAT :- 

Menegang dan memperindahkan bentuk payudara
  Menaik dan memperbaiki bentuk punggung 
  Mengempeskan perut
Mengubati keputihan dan lendir yang berlebihan 
  Melawaskan pembuangan air besar dan kecil 
Menghilangkan senggugut dan melancarkan haid 
Mengubati sakit pinggang dan lengoh-lengoh badan
Menghilangkan letih dan lesu badan
Menambah ghairah dan semangat
Menghilangkan bau badan 
Memperlambatkan proses penuaan  
Merapatkan dan menegangkan kembali otot-otot vital dan rahim





Kegunaan:-

1. Wanita yang ingin mendapatkan tubuh yang sehat segar terpelihara dan penuh vitalitas dalam berumahtangga.

Cara pemakaian :- 
Dimakan pada pagi dan malam hari, masing masing 2 pil.


2-Menghilangkan rasa sakit menjelang dan semasa haid(senggugut).

Cara pemakaian:
3 hari sebelum menjelang  haid, makan 3pil 3 kali sehari sehingga haid selesai . Selanjutnya makan seperti  no.1 secara teratur.

3.Melancarkan jalannya kencing, mengobati perut kembong/busung serta untuk memperindah dan mempertahankan bentuk tubuh agar tetap dalam kondisi sehat dan perut kempis.

Cara pemakaian: 
Dimakan 3 x sehari masing masing 2 pil.


4.Bagi kaum ibu yang baru melahirkan - Pil Manjakani Perapat sangat baik untuk merapatkan kembali otot-otot perut dan rahim.

Cara pemakaian: 
Dimakan 3 x sehari 5 pil selama 40hari
selanjutnya makan seperti petunjuk no.1 secara teratur.



5.Mengobati penyakit keputihan/pektay, menyegarkan bau badan, nafas serta vagina.

Cara pemakaian: 
Dimakan 3 x sehari 3 pil sampai sembuh.


6.Mengurangi lendir dan bau yang tidak sedap.
7.Khusus bagi wanita terlambat bulan(bukan karena hamil).

Cara pemakaian: 
Dimakan 3 x sehari masing masing 5pil sampai menstruasi haid selesai. Untuk tidak terlambat bulan, dos ini dianjurkan untuk dimulai 3 hari sebelum tarikh biasa/sebelumnya. Selanjutnya makan seperti petunjuk no.1.

8.Untuk kegunaan rahsia kaum wanita. Kegunaan ini dimaksud untuk menjauhkan kaum wanita dari penyakit keputihan, serta merapatkan kembali otot rahim dan otot intim sehingga memberikan kepuasan sempurna dalam berumahtangga.


Cara Pemakaian: 
Tempatkan 1 pil sampai di rahim/otot intim sehingga 72 jam, kemudian bersihkan kembali. Khasiat dari penggunaan ini sudah dapat dirasakan pada petang atau malam harinya. Pemakaian cara ini dapat diulang setiap 2-3 hari sekali.

142 ulasan:

  1. pil ni di makan sehari 9 pil ke?

    BalasPadam
  2. ye dik...pagi 3, petang 3 dan malam 3

    BalasPadam
  3. Salam,,mcm mane nk order ubat ni?..

    BalasPadam
  4. meh sms kak roha ye kalau berminat 012-3621376

    BalasPadam
  5. salam kak roha, kdai akak kat mna eik?cm mne nk order ubat ni eik??saya berminat la dengan produk ni...nmpk bgus.

    BalasPadam
  6. tak ada kedai ye dik....jual online jer. Kalau berminat adik bole bkin RM ke akaun kak roha + kos pos RM7 untuk semenanjg. Sms nama dgn alamat ke 012-3621376

    BalasPadam
  7. selain drpda perapt xtra ni ada pil lain yang fungsinya sama?

    BalasPadam
  8. saya dah cuba 3 tahun..memang best sangat..pungung n payu dara...still tegang

    BalasPadam
    Balasan
    1. chantikkkk...teruskan mengamalkannya ye dik

      Padam
  9. tapi,jamu nie menggu rahim x?tkot nt susah dpt anak je..bb jamu panaz.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jamu ni mempunyai ekstrak Manjakani bertindak menyuburkan rahim dan secara tidak langsung meningkatkan peluang mendapat zuriat. Insyaallah, tidak ada masalah dik.

      Padam
  10. macamana nak order

    BalasPadam
    Balasan
    1. sms kak roha ye untuk order 012-3621376

      Padam
  11. salam..klu mkn 9bji mnyusu..xpanas ke? sy slalu mkn 3bji je time mlm..

    BalasPadam
  12. Sekiranya adik makan 9 biji sehari, dan tindakbalas seperti cirit2 keatas baby, sila kurangkan dos ye dik.

    BalasPadam
  13. Ank dara bleh mkn x pil ni? Ad efek ap2 x nnt?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak tau ye dik, tujuan pemakaian jamu ni untuk apa?? Kalau ada masalah seperti keputihan Insyaallah boleh

      Padam
  14. kalau keputihan berbau...boleh hilang tak lepas mkn ubt nie 9 biji sehari??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyaallah membantu, selain dari itu adik cuci bahagian intim dengan fadaraj keputihan. Jangan minum ais dan makanan yg sejuk2 ye

      Padam
  15. mmg best, dah amal dalam masa 3 bulan. breast dah tegang, perut mmg mengempis. intercourse mmg hebat. rugi tak amalkan dari dulu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah...nampak sesuai tu. Teruskan ye

      Padam
    2. salam kak roha. sama la saya.bru ambil pil ni dalam 3 minggu dah nampak kesan nya.breast yg dulu mcm kendur sbb bersalin skrg h makin tegang.thanks ye kak .tp nk tanya klau nk hamil balik .kne stop mkn ke?

      Padam
  16. nak tanya.. sekarang saya minum VCO dari catalist.. kalau saya makan jamu ni tak ape ke..?? boleh campur ke..??

    BalasPadam
  17. salam,kak roha..mcmne ye sya nk order manjakani perapat extra 3 in 1..?

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau berminat sms kak roha ye 012-3621376

      Padam
    2. Salam kak..sy memang tgh mencari produk utk perapat...saya dh berkahwin 1tahun...ada ank..elok ke?

      Padam
  18. Salan kak roha.. Sy nk tnya, ank dara bleh ka mkn jamu nie? Ada kesan sampingan x?? Sy ada msalah keputihan.. Sy cuma amalkn 3 biji shari

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh dik...kak roha dulu pun amalkan jamu nie time anak dara. Alhamdulillah, tak ada apa2 kesan sampingan yang tak elok pun setakat ni.

      Padam
  19. salam... saya dari kuching dan mengamalkan jamu ni selama 3 tahun. berbaloi sesangat. saya berbadan tembam dan selepas pengambilan jamu ni, kulit tegang especially payudara dan punggung. selain itu, tiada lagi masalah keputihan dan saya syorkan kaum wanita samada single maupun kawen amalkan jamu ni.

    tak rugi. body mantap puas hati. ^^ selamat mencoba.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Best kan jamu ni???. Teruskan pengambilan jamu ni ye

      Padam
  20. Salam....
    sy ad masalh haid dh 3bulan xdtg klu sy mkn pil ni oky x????

    BalasPadam
    Balasan
    1. Masalah terlambat datang haid (bukan kerana hamil ye dik)bole ambil dengan cara kat bawah ni:-
      Cara Pengambilan :
      Makan 5 biji pil x 3 kali sehari sehingga haid datang dan habis.

      Padam
  21. Salam kak......lina baru ja mahu try jamu ni...lina dah 8 bulan tidak period....so, lina perlu makan 3 or 5 biji?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ambil 5 biji 3 kali sehari hingga datang haid ye

      Padam
  22. Pil ni blh d sama kan dgn pil perancang tak,? sebab kan pil ni bukan untuk wanita hamil

    BalasPadam
    Balasan
    1. nie jamu ye dik...bukan pil perancang. Estrak manjakani membantu membaiki sistem rahim dan sedikit sebanyak membantu untuk mendapatkan zuriat ye dik

      Padam
    2. Mmg bgs pil ni. Leh jd sgtttt.... subur...

      Padam
    3. Betul...kita bercakap atas dasar pengalaman kan dik??

      Padam
  23. as salam kak..setiap kali selepas saya ambil jamu ni, ulu hati sya mst skt....adakah sya patut terusn atau tidak pengambilan jamu ini

    BalasPadam
    Balasan
    1. W'salam dik. Cadangan kak roha adik kurangkan dos jamu nie ye. Ambil 2 atau 1 kali sehari dalam 2 biji sekali makan dulu. Tengok macamana??

      Padam
  24. Klu mengandung makan jamu nie ada infek apa apa tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. sebaiknya hentikan makan jamu ni dik. Jamu ni panas, dikuatiri baby yg dikandung akan gugur atau cacat nanti.

      Padam
  25. Salam Puan.kalau saya ambil pil ni pada waktu pagi atau malam sekaligus 9 biji boleh tak.Masalah saya macam peranakan turun.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sebaiknya ikut masa dan jumlah yang disarankan dik. Kak roha takut 9 biji mgkn suhu badan adik terlebih panas...dan takut masalah lain plak nanti. Contohnya pecah/ulser mulut, demam dll. Selain mengamalkan pengambilan jamu bagi masalah peranakan turun ni, akak cadangkan adik pergi berurut/sengkak bagi menaikkan kedudukan rahim ditempatnya.

      Padam
  26. kalau mai peiode,jamu ni ble dikonsumsi ke x??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sekiranya masa datang bulan adik tetap dan tidak ada masalah senggugut, tak perlu ambil. Sekiranya masalah darah keluar sikit, lambat datang atau senggugut...boleh diambil. Sekiranya ada tindakbalas yang tidak baik...hentikan sementara pengambilan jamu nie ye dik.

      Padam
  27. Salam kak..jamu ni mengambil masa berapa lama untuk menunjukkan kesan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jamu nie berfungsi 2-4 jam lepas pengambilannya. Cuma fungsi/tindak balas berbeza. Contohnya dalam masa 24 jam pengambilan akan keluar lendir2 / keputihan yang berlebihan. Nie menunjukkan jamu sedang menjalankan proses mencuci rahim dan membuang semua lendir2 yang tidak diperlukan. Sistem peranakan akan terasa berdenyut...ini menunjukkan bahagian peranakan sedang mengecut dll.. Cubalah.

      Padam
  28. Berapa lama perlu ambil produk ni? Perlu ambil sentiasa ke once kite dah strt?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ikut keperluan dik....kalau dah dapat apa yg adik perlukan...bolelah berhenti. Tapi, sebaiknya kak roha cadangkan amalkan terus untuk maintain ye

      Padam
  29. salam kak,dlm pantang boleh tak ambik jamu ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam.kak,sya nk tnya brsalin oprate blh mkn x jamu ni?

      Padam
    2. Boleh dik...tapi selepas 2 minggu operate ye.

      Padam
  30. salam kak..kalau lepas keguguran boleh makan tak jamu ni

    BalasPadam
  31. Boleh tak makan kalau haid tengah datang?tq

    BalasPadam
  32. Boleh tak makan kalau haid tengah datang?tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak perlu makan jika haid yg keluar normal.

      Padam
  33. Ad kesan sampingan x

    BalasPadam
    Balasan
    1. setakat nie tak ada kesan sampingan yang tidak baik dik.

      Padam
    2. Akak saya bru kawin dn kwn sy pnh ckp kalau letak kat dlm bhgian sulit lg bgus..lg rapat.. boleh sy tau,kalau sy letak dalam alt sulit sy,xde efect ke? Nk bersihkn mcm mne?xpe ke klo biarkn dlm alat sulit

      Padam
    3. Kalau baru berkahwin tak perlu nak insert jamu dik. Cukup sekadar makan je. Kalau dah melahirkan boleh aja nak insert sbbnyer selepas melahirkan bahagian intim wanita akan terasa longgar sedikit berbanding mereka yg tak pernah melaluinyer. Tak perlu insert ye.

      Padam
    4. Terima kasih kak.

      Padam
    5. X perlu 'insert'.. jamu ni mmg merapatkn rahim.. sy ambil dlm pantang ari tu sbb nk kecutkn rahim.. then trs amal sampai abis pantang... hasilnyer.. pas pantang trs pregnant lg... jamu ni mmg menyuburkn.. sesuai utk yg susah nk pregnant.. in shaa Allah..

      Padam
  34. Kalau masukkn kedlm tut,nak cuci dia cam mne ye...takpe ke jika dibiarkn kt dalam tut?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Seblm insert jamu pastikan tangan/jari betul2 bersih ye. Begitu juga masa nak tarik keluar...takut nanti dapat jangkitan kuman plak bahagian intim tu. Kalau ada keperluan, boleh masukkan, kalau tak perlu...sebaiknya makan sahaja jamu nie ye

      Padam
    2. Sekiranya dibiarkn jamu tu kat dalm?

      Padam
  35. Sekiranya dibiarkan jamu tu kat dalam alat intim tnpa perlu dicuci xpe ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dibiarkan bole...nanti jamu ni akan hancur dan keluar dengan lebihan lelehan dari dalam faraj. Tapi sebaiknyer selepas 6-10 jam jamu ini ditarik keluar ye dik

      Padam
  36. salam.. Akak.. Ank dara yg sengugut mcm mane nak ambil?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Untuk menghilangkan sakit semasa menghampiri waktu haid dan semasa haid (senggugut).
      Cara Pengambilan :
      Makan 3 biji pil 3 kali sehari , bermula 3 hari sebelum kedatangan haid sehingga haid selesai.

      Padam
    2. waktu nk dekat period je la baru kita makn?? hari2 biasa xperlu ambil ye akak....

      Padam
    3. ikut keperluan dik... Untuk menyihat dan menyegarkan badan.
      Cara Pengambilan Makan 2 biji pil setiap pagi dan malam. Kalau ada masalah datang bulan...amalkan jamu nie setiap hari. Insyaallah, masalah senggugut akan hilang.

      Padam
  37. Saya mau pesen donk, nomor yang bsa di hub?

    BalasPadam
    Balasan
    1. sms/call +60123621376 - kak roha

      Padam
  38. dlm pantang boleh makan x?darah nifas masih ada..

    BalasPadam
  39. slm kak..kalau kita mmg mkn pil nona roguy..boleh x amik pil perapat ni jugak?mcm jamu lain ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh...jarakkan 2-3 jam antara jamu ye

      Padam
    2. kalu tgah amalkan jus bidadari boleh ke mkn jamu ni?

      Padam
  40. Salam kak...saye bru pas abes pantang p pas abes ni je faraj sye skit n keputihan kuar byk...knp ye kak n sesuai ke jamu ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sesuai dik...Insyaallah, membantu. Cuba lah

      Padam
  41. Di mkn mase prt kosong atau slps mkn..

    BalasPadam
  42. salam k.roha saya bru abs pntng blh x saya amalkan pil ni....mcm mner nk order

    BalasPadam
    Balasan
    1. sesuai sgt dik...boleh sms kak roha ye kalau berminat 012-3621376

      Padam
  43. kak..sy de mkn pil perancang, x pe ke klau mkn jamu ni..??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh dik...jarakkan antara jamu dan ubat 3 jam ye.

      Padam
  44. Kak,lau beli byk dpt diskaun x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyaallah, ada dik. Sms kak roha ye 012-3621376

      Padam
  45. Kalau mkn pil ni boleh mengurangkan susu badan tak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Banyakkan minum air ye dik...jamu panas. Berkemungkinan air susu akan kurang.

      Padam
  46. Saya ada jumpa produk ni di kedai jamu. Sama tak kualitinya.

    BalasPadam
  47. saya ade makan jamu merancang hamil.bole x nk mkn jamu ni jugak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh dik...jarakkan waktu pengambilan ye

      Padam
  48. salam kak sy baru lepas keguguran 2 bln. sedang mkn pil ni 3 pagi 3 malam. bole ke mcmtu? dan sy sedang tggu haid selepas keguguran..
    dan sedang merancang kehamilan.

    BalasPadam
  49. kak klu nk oder mcm mna ya

    BalasPadam
  50. kak produk ni blh kecutkan rahim?

    BalasPadam
  51. Salam kak, masalah sye breast lembik x tegang mcm sblum brsalin,bole atasi x masalah sye kalw mkn jamu nie??

    BalasPadam
    Balasan
    1. biasa dik...selepas melahirkan dan menyusu baby breast mmg akan hilang ketegangannya. Bole cuba jamu ni. Kalau tak 100% kembali ke bentuk asal, akan ada sedikit perubahan untuk menaikkan nya ke kedudukan asal.

      Padam
    2. salam kak roha,klau nk order ambik mase berape lame yer?

      Padam
    3. PENGEPOSAN
      - Pengeposan akan dilakukan SEHARI SELEPAS bayaran penuh diterima
      ( Bayaran yang masuk sebelum jam 6.00 ptg hari yg sama sahaja )
      - Bayaran yg diterima selepas jam 6.00 ptg pesanan akan dipos pada HARI BERIKUTNYA (lusa)
      - Pesanan akan di pos menggunakan khidmat POS LAJU
      - Selepas Pengeposan, pesanan akan diterima selepas 1-3 HARI utk POS LAJU

      Padam
  52. Salam..akak, sy nk tya yg msk kt dlm tu bpa kali seminggu

    BalasPadam
  53. Sy selalu bli dlm motak mesti ada kertas yg tnjuk cri untuk mkn, tp sy bru bli xdk krtas tu adkh yg tiruan

    BalasPadam
  54. Salam....akak, nk tya sy ni dh try perawan, ladies colegen, jmu mk dar gold..tp lendir jernih lelehan yg byk ..bla bersama lg byk xselesa rasa longgar...apa ubt yg lg sesuai ye...tlong la kak sy dh try mcm2 dok mcm tu gak..smpai suami pon tgur....

    BalasPadam
    Balasan
    1. jika perlukan rundingan atau khidmat pandangan masalah berkenaan masalah rahim atau faraj juga berkaitan masalah wanita adik bole sms kak roha 012-3621376. Insyaallah, kak roha akan cuba membantu ... kita berikhtiar Allah yg maha menentukan. Sakit itu datang dari NYA sembuh juga datang dari NYA. Kita ikhtiar dengan izin NYA. Insyaallah

      Padam
  55. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُ.akak..sy nech daari indonesia,klo beli produkx akak berapta hargax trus berpa ongkirnya,mksi

    BalasPadam
    Balasan
    1. W'salam dik. Bole sms kak roha +60123621376 atau email kak roha ye roha_rr@yahoo.co.uk

      Padam
  56. Salam kak. Saya baru ambil jamu ni. Haid saya asalnya memang teratur.. saya ambil jamu sbb nak hilangkan keputihan n lgpun br lepas bersalin 7bln.. lps ambil jamu.. bulan seterusnya saya tak datang period la kak.. dah 2weeks dah.. saya awal bln msti period.

    Apakah sy pregnant?? Sbb sy merancang. Atau effect dari makan jamu ni?? .

    BalasPadam
    Balasan
    1. ini mungkin effect dari jamu dik. Bole cuba cara no. 7 bagi mereka yg terlambat datang bulan. Untuk kepastian samada adik mengandung semula atau tidak, pergilah buat pemeriksaan doktor. Kandungan manjakani dalam jamu juga membuatkan rahim sehat dan aktif.

      Padam
  57. Salam kak. Saya baru ambil jamu ni. Haid saya asalnya memang teratur.. saya ambil jamu sbb nak hilangkan keputihan n lgpun br lepas bersalin 7bln.. lps ambil jamu.. bulan seterusnya saya tak datang period la kak.. dah 2weeks dah.. saya awal bln msti period.

    Apakah sy pregnant?? Sbb sy merancang. Atau effect dari makan jamu ni?? .

    BalasPadam
  58. kak .saya bru ambil pil manjakani ni dalam 3 minggu .masih dalam pantang .hari ni hari ke 35 .mmg terasa breast tegang n perut makin kempis . best sgt ..mmg nak trus amalkan .

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah...nampak serasi tu. Ye dik...teruskan pengambilan jamu ni

      Padam
  59. slm.sblm ni haid sy teratur stp bln..br2 ni dtg haid 2 kali dlm ms 2 mg smpai skrg dh lbh 20 hr..cmne nk settle mslh sy dgn jamu ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Masalah adik tu berpunca dari pengamalan makan jamu nie ke?? Atau masalah hormon??

      Padam
    2. sy br ambil jamu ni dlm 3 hari.br nk amlkn kak.

      Padam
  60. kat mna sy bolh oder ?

    BalasPadam
  61. brapa bulan slpas bersalin boleh pkai produk ne? n brapa bji yg plu d mkn?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bagi kaum ibu yang baru melahirkan - Pil Manjakani Perapat sangat baik untuk merapatkan kembali otot-otot perut dan rahim. Bole mula pada hari ke 4 selepas melahirkan

      Cara pemakaian:
      Dimakan 3 x sehari 5 pil selama 40hari
      selanjutnya makan seperti petunjuk no.1 secara teratur.

      Padam
    2. brapa harga termasuk kos penghantaran ke sarawak? kalau beli byk.. ada diskoun x?

      Padam
    3. Kos pos Rm9 utk 1-6 kotak ye dik. Beli byk insyaallah ada diskaun dik. Msg akak 012-3621376

      Padam
    4. kalau bli 6 kotak tmsuk kos pos brapa kak? x fhm :) ....

      Padam
    5. RM105 dik termasuk pos

      Padam
    6. tq kak... sy dah save num kak roha. lau dah bncg dgn hsbnd.. insyallah sy oder

      Padam
  62. gan itu pil manjakani'y yg botol.. apa yang dus gan.. makasih

    BalasPadam
  63. Saya nk tnye...jika saya nak oder perapat xtra untuk isteri saya bolehke kak,n cara oder mcm mane pulak kak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. bole dik. Berminat sms kak roha untuk detail ye. 012-3621376

      Padam
  64. Sangat baik dan rapat. Sangat suka, husband pun suka

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah dik. Teruskan ye

      Padam
  65. saya start makan pil manjakani extra perapat ni, selepas 2 minggu dalam pantang . smpai skrg. Alhamdulillah berkat izin Allah . breast tegang n badan makin montok.
    husband pun puji, makin ketat selepas bersalin . hubungan intim makin hebat. trim kasih kak sbb perkenal kn jamu ni pd saya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah...betul kan kak roha bgtau. Teruskan dik. Insyaallah, byk lagi menfaatnya untuk dalaman dan luaran kita

      Padam
  66. Salam kak' sy bcdang nk guna jamu ni slpas hbs pntg' tp tkt gngu pnyusuan' kalau xnk mkn , insert je bksan x kak?

    BalasPadam
  67. Salam kak, nk order cmne ye. ?

    BalasPadam