Ada nak tanya??? Meh contact Kak Roha


SYARAT PEMBELIAN

PENGEPOSAN
- Pengeposan akan dilakukan SEHARI SELEPAS bayaran penuh diterima
( Bayaran yang masuk sebelum jam 6.00 ptg sahaja )
- Bayaran yg diterima selepas jam 6.00 ptg pesanan akan dipos pada HARI BERIKUTNYA (lusa)
- Pesanan akan di pos menggunakan khidmat POS LAJU / PARCEL.
- Selepas Pengeposan, pesanan akan diterima selepas 1-3 HARI utk POS LAJU dan 3-5 HARI utk POS PARCEL dan bergantung pada tempat
- Kos pengiriman adalah bergantung pada BERAT barangan
(tanya dulu dengan Kak Roha nak tambah berapa RM untuk kos pos ye)
- Kak Roha tidak akan bertanggungjawab keatas kerosakan atau kehilangan barangan semasa dalam proses penghantaran.
- No. jejak (Consignment No.) akan di beri diatas permintaan sahaja

PEMBAYARAN
Semua pembayaran hendaklah dimaklumkan kepada Kak Roha (sejurus SELEPAS pembayaran dibuat) melalui SMS ke 012-3621376

SMS :-
SILA NYATAKAN

NAMA :-
(NAMA PENUH : perlu sbb kalau brg gagal serah pihak pos perlu pengesahan nama mengikut IC dan nama di Consignment mesti sama dengan nama pihak yg datang tuntut barang

ALAMAT PENGEPOSAN :-
(ALAMAT PENUH : sila pastikan sentiasa ada penghuni waktu siang dan kak Roha tak galakkan guna alamat P.O box sbb tiada orang yang akan sign surat akuterima nanti ... so barang mgkn kene tuntut dekat Pejabat Pos)

NO. H/PHONE :-
(Untuk proses pengeposan)

BARANGAN YANG DIBELI :-
(Contoh : 1 Set Bersalin Nona Roguy)

JUMLAH BAYARAN DAN BANK MANA :-
(Contoh : RM296 Maybank)

Cari Barang

Memuatkan ...

Rabu, 18 Mei 2011

COLLAGEN RENEW 20 PLUS 5000 MG

COLLAGEN RENEW 20 PLUS 5000 MG


HARGA RM49.00
10 sachet x 20gm
3 kotak RM130 (tidak termasuk pos)



FUNGSI COLLAGEN :-

Menghaluskan kulit
Menegangkan kulit
Menghilangkan garis-garis halus pada kulit
Menggebukan kulit
Menghilangkan jeragat


L Gluthione
 mencerahkan kulit mencantikkan menghaluskan dan mampu menghilang jeragat.

Aloe vera 
melicinkan menyihatkan melembapkan kulit dan menyihatkan kuku dan rambut.

Lobata 
menganjalkan menaikkan punggung dan payudara, menegangkan struktur kulit dan menaikkan seri wajah.

Serapat 
membaik pulih otot-otot dalaman wanita menghilangkan keputihan dan menyihatkan rahim wanita khususnya bagi wanita yang baru lepas bersalin.


CARA PEMAKANAN :-

Hanya diambil sekali sahaja dalam sehari.
Diminum setiap pagi sebelum makan.
Dibancuh dengan air sejuk sebanyak 250 ml.

16 ulasan:

  1. boleh kah pesakit darah tinggi memakan collegen 5000mg renew 20 plus?

    BalasPadam
  2. BOLEH X kalau orang bagi ulasan tu boleh x balas cepat sikit?

    BalasPadam
  3. Mereka yg berpenyakit spt darah tinggi tiada masaalah mengamalkan pemakanan ini ye dik kecuali mereka yang ada gout kerana gout biasanya tidak digalakkan memakan makanan yang berlebihan kandungan protein. Sekiranya ada sintom2 seperti panas badan atau sakit kepala adik hanya perlu lebih meminum air masak ye

    BalasPadam
  4. Maaf ye dik...kelambatan me-reply massage yang dihantar kerana kak roha jarang2 buka blog. Kalau inginkan pembalasan yang cepat minta sms/call aja akak ye dik 012-3621376

    BalasPadam
  5. harga termasuk postage ke? n klu ambik banyak harga tak da less ke?

    BalasPadam
  6. kalau anak dara yg muda, boley ambil ker?
    ade complikasi x?
    boleh menaikkan berat ker?

    BalasPadam
  7. bole diambil tak kira usia ye dik. Insyaallah setakat ni tak ada maklumbalas yang tak elok untuk produk ni. Bab menaikkan berat badan...tak membantu ye dik

    BalasPadam
  8. orang lelaki boleh ke minum collegen renew 20plus kak..

    BalasPadam
  9. Salam. Saya minum renew sudah 3 kotak tp jerawat di muka saya masih lagi blm surut malah bertambah. Apa pendapat pn roha.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salah satu sebab mungkin adik kurang minum air putih. Bila toksin banyak dalam badan, kita kurang minum air putih, kekotoran tu keluar diatas permukaan kulit ye dik. Cuba adik minum lebih air putih. Kalau tak surut juga, berkemungkinan besar produk ini tak sesuai untuk adik

      Padam
  10. Sya dh minum renew 20 plus hampir 1 tahun tapi jeragat di muka saya tidak nampak berkurangan. Bole pn roha beri komen. T.kasih.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selalunya kita kene try 3 bulan untuk satu2 produk. Sekiranya tidak nampak kesan, sebaiknya tukar ke produk lain dik. Mgkn serasi untuk kulit orang lain tapi tak sesuai untuk kita. Cadangan kak roha, bertukar ke produk lain yang Insyaallah boleh membantu

      Padam
  11. Ketika dlm tempoh haid bole tak saya minum renew 20plus dan apa kesannya. T.kasih.

    BalasPadam
  12. adakah renew 20 plus diluluskan oleh kementerian kesihatan malaysia

    BalasPadam
    Balasan
    1. LGlutathione adalah suplemen makanan ye dik dan bukan ubat dan ianya telah didaftarkan dengan kementerian kesihatan Malaysia. Kat kotak tu ada print logo dah ye dik.

      Padam