Ada nak tanya??? Meh contact Kak Roha


SYARAT PEMBELIAN

PENGEPOSAN
- Pengeposan akan dilakukan SEHARI SELEPAS bayaran penuh diterima
( Bayaran yang masuk sebelum jam 6.00 ptg sahaja )
- Bayaran yg diterima selepas jam 6.00 ptg pesanan akan dipos pada HARI BERIKUTNYA (lusa)
- Pesanan akan di pos menggunakan khidmat POS LAJU / PARCEL.
- Selepas Pengeposan, pesanan akan diterima selepas 1-3 HARI utk POS LAJU dan 3-5 HARI utk POS PARCEL dan bergantung pada tempat
- Kos pengiriman adalah bergantung pada BERAT barangan
(tanya dulu dengan Kak Roha nak tambah berapa RM untuk kos pos ye)
- Kak Roha tidak akan bertanggungjawab keatas kerosakan atau kehilangan barangan semasa dalam proses penghantaran.
- No. jejak (Consignment No.) akan di beri diatas permintaan sahaja

PEMBAYARAN
Semua pembayaran hendaklah dimaklumkan kepada Kak Roha (sejurus SELEPAS pembayaran dibuat) melalui SMS ke 012-3621376

SMS :-
SILA NYATAKAN

NAMA :-
(NAMA PENUH : perlu sbb kalau brg gagal serah pihak pos perlu pengesahan nama mengikut IC dan nama di Consignment mesti sama dengan nama pihak yg datang tuntut barang

ALAMAT PENGEPOSAN :-
(ALAMAT PENUH : sila pastikan sentiasa ada penghuni waktu siang dan kak Roha tak galakkan guna alamat P.O box sbb tiada orang yang akan sign surat akuterima nanti ... so barang mgkn kene tuntut dekat Pejabat Pos)

NO. H/PHONE :-
(Untuk proses pengeposan)

BARANGAN YANG DIBELI :-
(Contoh : 1 Set Bersalin Nona Roguy)

JUMLAH BAYARAN DAN BANK MANA :-
(Contoh : RM296 Maybank)

Cari Barang

Memuatkan ...

Selasa, 5 Januari 2010

SET BERSALIN ORANG KAMPUNG

SET BERSALIN ORANG KAMPUNG






HARGA PASARAN : RM 168.00




1. Seri Lulur 
2.Seri Pilis
3.Seri Susut
4.Kapsul Kacip fatimah
5.Minyak Telon
6.Minyak Gamat
7.Minyak Merah
8.Ubat Periuk
9.Jeli Gamat

10.Bengkung



Khasiat :-



1. Seri Lulur - membersih, melembutkan dan memulihkan kulit yang elastik

2. Seri Pilis - Untuk melegakan sakit kepala, mata kabur dan ketegangan otot mata
3. Seri Susut - disapu pada perut ibu sebelum berbengkung bg dapatkan perut yang kempis
4. Kapsul Kacip fatimah - memperkuatkan tubuh bersalin.
5. Minyak Telon - digunakan untuk mengelakkan perut kembung pada bayi
6. Minyak Gamat - rawatan luka-luka dalaman dan pengecutan rahim.
7. Minyak Merah - mengurangkan sakit sendi, sakit belakang dan mengurangkan rasa sejuk 
di bahagian-bahagian badan
8. Ubat Periuk - merawat dan mengembalikan rahim kepada bentuk asal. Membantu peredaran darah dan memulihkan sistem penghadaman. 
9. Jeli Gamat - rawatan luka-luka dalaman dan pengecutan rahim.
10. Bengkung - utk mengempiskan perut

18 ulasan:

  1. apa kegunaan setiap produk org kampung ni kak roha...

    BalasPadam
  2. 1. Seri Lulur - membersih, melembutkan dan memulihkan kulit yang elastik

    2.Seri Pilis - Untuk melegakan sakit kepala, mata kabur dan ketegangan otot mata

    3.Seri Susut - disapu pada perut ibu sebelum berbengkung bg dapatkan perut yang kempis

    4.Kapsul Kacip fatimah - memperkuatkan tubuh bersalin.

    5.Minyak Telon - digunakan untuk mengelakkan perut kembung pada bayi

    6.Minyak Gamat - rawatan luka-luka dalaman dan pengecutan rahim.

    7.Minyak Merah - mengurangkan sakit sendi, sakit belakang dan mengurangkan rasa sejuk di bahagian-bahagian badan

    8.Ubat Periuk - merawat dan mengembalikan rahim kepada bentuk asal. Membantu peredaran darah dan memulihkan sistem penghadaman.

    9.Jeli Gamat - rawatan luka-luka dalaman dan pengecutan rahim.

    10.Bengkung - utk mengempiskan perut

    BalasPadam
  3. kalau menyusu bayi ada effect x???

    BalasPadam
  4. kalau nak beli set brsalin ni tanpa bengkung boleh ke? brapa hargenye

    BalasPadam
  5. Maaf dik...tak bole ye. Bgkg mmg datang sekali dalam bungkusan tu ye dik.

    BalasPadam
  6. ok ker set bersalin ni kak.biasa jgk nmpak tp xpenah dgr testimoni org yg pakai

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau tanya kak roha...mmg jamu ni kureng dapat sambuatan...sbb nyer tak pasti ekk

      Padam
  7. salam kak rohani
    nak tanya pasal set bersalin ni.
    berapa jenis yg kena makan? kcip fatimah n gel gamat tu je ke?
    yang lain2 jenis sapu2 kan?tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. 1. Seri Lulur - luaran
      2.Seri Pilis - luaran
      3.Seri Susut - luaran
      4.Kapsul Kacip fatimah - makan
      5.Minyak Telon - luaran
      6.Minyak Gamat - luaran
      7.Minyak Merah - luaran
      8.Ubat Periuk - minum
      9.Jeli Gamat - makan
      10.Bengkung - luaran

      Padam
  8. kak nk tnye kalau nk cari utk mandian herba dia cmne erk

    BalasPadam
    Balasan
    1. herba mandian keluaran orang kg ni tak ada ye dik jual secara loose...kalau keluaran lain ada... adik klik kat link bawah ni http://kedaijamuwanita2u.blogspot.com/2011/12/herba-mandian-tyt.html

      ATAU

      http://kedaijamuwanita2u.blogspot.com/2011/02/rempah-mandian.html

      Padam
  9. harga nie still avalaible x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. harga masih sama dik...berminat ker??

      Padam
  10. Produk ni ada hari2 tertentu nak kena makan @ pakai? ke bleh terus apply sebaik slps bersalin? yg mkn tu brp kali sehari?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jika bersalin normal mulakan makan jamu pada hari ke4 selepas melahirkan. Sekiranya bersalin secara operation, makan selepas 3 minggu melahirkan. Produk luaran yg lain boleh digunakan sehari selepas melahirkan ye dik. Kapsul dimakan 2 biji pagi dan 2 biji malam.

      Padam
  11. assalam kak, product ni still available ke? berapa harga sekrg ye?

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak ada stok lagi dik. Tak tau ada lagi ke tak kat pasaran. Lama dah tak masuk stok kat kedai

      Padam