Ada nak tanya??? Meh contact Kak Roha


SYARAT PEMBELIAN

PENGEPOSAN
- Pengeposan akan dilakukan SEHARI SELEPAS bayaran penuh diterima
( Bayaran yang masuk sebelum jam 6.00 ptg sahaja )
- Bayaran yg diterima selepas jam 6.00 ptg pesanan akan dipos pada HARI BERIKUTNYA (lusa)
- Pesanan akan di pos menggunakan khidmat POS LAJU / PARCEL.
- Selepas Pengeposan, pesanan akan diterima selepas 1-3 HARI utk POS LAJU dan 3-5 HARI utk POS PARCEL dan bergantung pada tempat
- Kos pengiriman adalah bergantung pada BERAT barangan
(tanya dulu dengan Kak Roha nak tambah berapa RM untuk kos pos ye)
- Kak Roha tidak akan bertanggungjawab keatas kerosakan atau kehilangan barangan semasa dalam proses penghantaran.
- No. jejak (Consignment No.) akan di beri diatas permintaan sahaja

PEMBAYARAN
Semua pembayaran hendaklah dimaklumkan kepada Kak Roha (sejurus SELEPAS pembayaran dibuat) melalui SMS ke 012-3621376

SMS :-
SILA NYATAKAN

NAMA :-
(NAMA PENUH : perlu sbb kalau brg gagal serah pihak pos perlu pengesahan nama mengikut IC dan nama di Consignment mesti sama dengan nama pihak yg datang tuntut barang

ALAMAT PENGEPOSAN :-
(ALAMAT PENUH : sila pastikan sentiasa ada penghuni waktu siang dan kak Roha tak galakkan guna alamat P.O box sbb tiada orang yang akan sign surat akuterima nanti ... so barang mgkn kene tuntut dekat Pejabat Pos)

NO. H/PHONE :-
(Untuk proses pengeposan)

BARANGAN YANG DIBELI :-
(Contoh : 1 Set Bersalin Nona Roguy)

JUMLAH BAYARAN DAN BANK MANA :-
(Contoh : RM296 Maybank)

Cari Barang

Memuatkan ...

Khamis, 28 Oktober 2010

SET BERSALIN LEESA FORMULA

SET BERSALIN LEESA FORMULA

SET A



PRODUK: 
1- Tablet Prawan 
2- Tablet Haruan
3- Ginger Cream 
4- Minyak Telon 
5- Body Contour Gel 

HARGA PASARAN : RM215.00
HARGA PROMOSI : RM195.00 
kos pos RM7 semenanjung


Keistimewaan: -
• Formula herba tempatan mengikut tradisi dan budaya masyarakat Malaysia.
• Sangat praktikal, dengan cara pengunaan yang mudah serta tanpa bau yang memeningkan.
• Sesuai untuk ibu bersalin normal atau pembedahan.
• Selamat untuk Ibu menyusu bayi.
• Diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia. 

Cara Penggunaan Set A:
Mulakan penggunaan Set ConfineMum pada hari keempat selepas melahirkan termasuk untuk ibu bersalin melalui pembedahan. 

Tablet Haruan Ambil 2 biji setiap hari, selepas sarapan pagi.
Tablet Prawan Ambil 2 biji setiap hari, selepas makan malam.
Ginger Cream Sapukan di dahi (mengganti pilis) serta di lain-lain bahagian badan selepas mandi pagi dan petang. Baik juga dicampur dengan minyak untuk berurut.
Body Contour Gel Sapu di perut, pinggang, pinggul dan peha sebelum berbengkung, pagi dan malam.
Minyak Telon Sapu di perut atau mana-mana badan bayi untuk memanas dan mencegah kembung.



SET B



HARGA PASARAN : RM260.00 
HARGA PROMOSI : RM240.00 
kos pos RM7 semenanjung

PRODUK:-
1-Tablet Prawan 
2-Tablet Haruan 
3-Ginger Cream 
4-Minyak Telon 
5-Body Contour Gel 
6-Bengkung 



SET C 



HARGA PASARAN : RM350 
HARGA PROMOSI : RM300.00
kos pos RM7 semenanjung

PREMIUM PRODUK: 
1- Tablet Prawan
2- Tablet Haruan
3- Ginger Cream
4- Minyak Telon
5- Body Contour Gel 
6- Mas Cotek Uncang
7- 2 Pek Tungku herba
8- Bengkung Correctuer 


Cara Penggunaan ConfineMum Set Premium:-
Mulakan penggunaan Set ConfineMum pada hari keempat selepas melahirkan termasuk untuk ibu bersalin melalui pembedahan. 

Tablet Haruan  Ambil 2 biji setiap hari, selepas sarapan pagi.
Tablet Prawan Ambil 2 biji setiap hari, selepas makan malam. 
Ginger Cream Sapukan di dahi (mengganti pilis) serta di lain-lain bahagian badan selepas mandi pagi dan petang. Baik juga dicampur dengan minyak untuk berurut. 
Body Contour Gel Sapu di perut, pinggang, pinggul dan peha sebelum berbengkung, pagi dan malam.
Bengkung Correctuer Ikat di bahagian perut, bermula dari bawah pinggul hingga bawah payudara.
Minyak Telon Sapu di perut atau mana-mana badan bayi untuk memanas dan mencegah kembung. 
Pek Tungku Herba Tuam di perut dan lain-lain bahagian badan setiap pagi selama 2 minggu atau sehingga 30 hari.
Cotet Emas Uncang Minum pagi dan petang atau bila-bila masa yang disukai.







SET BERSALIN LEESA FORMULA BOLEH JUGA DI BELI BERASINGAN.


TABLET PRAWAN

HARGA : RM75.00 

Tablet Prawan dibuat dari 5 herba terpilih iaitu Teja Lawang, Petai Jawa, Daun Keman, Akar Serapat dan Pinang Kotai, diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dengan indikasi digunakan secara tradisional untuk kesihatan dan menguatkan badan.

Cara Pengambilan: 
Ambil 2 tablet selepas makan malam selepas 4 hari bersalin sehingga 44 hari.

Kandungan: 80 tablet x 450mg


TABLET HARUAN COMPLEX 


HARGA : RM49.00 

Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dengan indikasi digunakan secara tradisional untuk melegakan luka-luka kecil dan untuk melancarkan penghadaman.

Cara Pengambilan:
Ambil 2 biji selepas sarapan sekali sehari, bermula hari ke 4 sehingga sebulan.

Kandungan: 50 tablet x 450mg



GINGER CREAM 
HARGA : RM55.00 

Sapukan di dahi (mengganti pilis) serta di lain-lain bahagian badan selepas mandi pagi dan petang. Baik juga dicampur dengan minyak untuk berurut. 

Cara Penggunaan: 
Boleh disapu sekerap yang diingini di dahi atau mana-mana bahagian badan.

Kandungan: 100gm


COTET EMAS


HARGA : RM29.00
 Minuman herba semulajadi yang dirumus dari 5 herba iaitu cotet mas, akar serapat, tutup bumi, teja lawang dan limau purut untuk membantu mengecut kembali peranakan & memberi kesihatan dalaman yang lebih baik selepas bersalin.

Cara Pengambilan: 
Boleh diminum pada bila-bila masa, panas atau sejuk.

Kandungan: 15 uncang x 2gm


BODY CONTOUR GEL 


HARGA : RM55.00 (100 gm)
HARGA : RM3O.00  (50gm)

Gel yang dirumus dari ektstrak barli, ivy, butcherbroom, mushroom, sweet clover, lady’s thistle dan lemon mampu membantu mengurangi lemak dan selulit serta bertindak menegang dan melembutkan kulit.
Sapukan di peha, perut dan pinggang.Tahan panas sehingga 12 jam.

Cara Penggunaan: 
Sapukan ke kawasan perut, pinggul dan peha sebelum berbengkung atau selepas mandi pagi dan petang.

Kandungan: 50gm / 100gm

37 ulasan:

  1. assalamualaikum kak...
    saya nak tanya, antara leesa formula dgn jamu mak dara mana lebih elok

    BalasPadam
  2. Semua set bersalin ok dik. Ikut keserasian pemakai. Dua2 complete set. Ikut ramai yang ambil..set leesa.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau saya nak ambil set jamu mak dara, leesa saya nak ambil tablet haruan saje, phytonatal (NR) dan pembersih fadaraj klasik, brape bayaran dan kos sekali.. (pembersih tu ok tak?)

      Padam
  3. sms/email kak roha ye dik untuk harga tersebut diatas

    BalasPadam
  4. Juliana Abdullah23 Mac 2012 2:29 PG

    Salam..
    kak, sy nk tnya mn 1 lbh baik set leesa @ set amway?
    sbb sy ni t'masuk dlm golongn underweigt..n mn y lbh m'jamin kshtan sy n bby sbb sy niat nk menyusukn bby.. :)

    BalasPadam
  5. Juliana Abdullah23 Mac 2012 2:52 PG

    Tapi set amway x de tungku ek..n perlu bancuh2 la..mcm set leesa rsnye mcm lbh mudah..pening pulak pk..hehe :D

    BalasPadam
  6. Kak..promotion ni ada lg ke? Saya bminat nak order set B tu...cmne nk order n kos phantaran brape?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Masih ada dik. Tambah RM7 utk kos pos

      Padam
  7. sy bminat ngan SET A, de stock lg x? Harga masih sama ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. harga masih sama dik...kalau berminat sms akak ye 012-3621376

      Padam
  8. sy berminat dgn complete set leesa ni.. hrga promo msh rm300 ke camne ye kak?

    BalasPadam
  9. salam... sy nak tanye kalu sy berminat nak amik by hand kat maner sy nak sy ambil?

    BalasPadam
    Balasan
    1. W'salam. Boleh jumpa kak roha kat PJ ye dik (Jalan Klang Lama)

      Padam
  10. Salam kak Roha...
    nak tanya sikit,mcmana price kak roha lebih murah dr harga pasaran?sebab saya ada minta diskaun di kedai,kurang seringgit pun tak dapat.brminat sgt dengan set premium ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. meh sms kak roha ye kalau berminat 012-3621376

      Padam
  11. salam.kak,suma harga brg masih sama ke?

    BalasPadam
  12. Set c ade lg x akak..

    BalasPadam
  13. set a masih rm195 ke kak?bpe plok wang pos kalu nk pos ke pengkalan hulu, perak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. RM195 free pos dik. Nak ker??

      Padam
    2. Mmg nk..tp tggu gaji..lg pon saya lg 2 bln nk bersalin..antara leesa dan d'herbs mna yg ok?

      Padam
    3. ok dik...yang mana ok tu terpulang pada pemakai dik. Ada yang kata leesa ok...ada yang kata set mak bidan d'herbs ok.Semua ikut keserasian pemakai

      Padam
    4. Kak roha saya 1 set a..mcm ne nk byr?

      Padam
    5. harga masih sama dik...kalau berminat sms akak ye 012-3621376

      Padam
  14. Kalu saya jd order saya akan sms akak ye..mmg niat dihati nk guna set leesa dlm pntg ni..

    BalasPadam
  15. Salam kak roha.. klu sy nk 2 brg jer blh hantar by post ker? Sy nk bengkung dgn body contour gel..bayaran mcm maner?

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh dik. Kalau beminat adik bole bankin RM ke akaun kak roha. Lepas tu sms nama dengan alamat ke 012-3621376. Apa2 pun sblm bankin sms dulu ye tanya stok

      Padam
  16. Salam kak ade jual virgin coconut oil tanamera x?

    BalasPadam
  17. kak dlm semua set leesa ni body contour gel brp ml punye?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sekarang berapa harga set bersalin leesa formula. ?

      Padam
    2. harga masih sama seperti kat blog ye dik.

      Padam
    3. Masih hrga yg same ke kak set c?

      Padam
  18. Harga set c msh same kak skrg termasuk pos rm307?

    BalasPadam